Dags för sommarresa

Ett land som har så oerhört mycket att bjuda på och som man kanske glömmer av i vissa fall är Kroatien. Här bjuds det på en solig kust med varma bad och heta stränder. Man kan ta sig en svalkande drink när man tar en paus från allt i skuggan. Trevligt folk som vet hur man behandlar sina besökare finns i det Kroatiska folket. Du kommer inte bli besviken.

Boka din resa
På kroatienresor så kan du hitta absolut allt när det kommer till att resa till och inne i kroatien. Hotell, flyg och hyrbil, vad du vill. Allting finns att hitta på hemsidan som är lätt att manövrera och hitta det du söker. Du hittar alltifrån priser till tips om vad du kan hitta på att göra på de olika destinationerna. Välj antal dagar och vilken flygplats du vill åka ifrån och sätt igång!

Inte bara sol och bad
Kroatien förknippas främst med heta dagar i solen och svalkande bad. Men det finns än mer att hitta på att göra medan man är där. Många har funnit Kroatien otroligt vänligt att segla i. Hyr en båt under en vecka på http://resorkroatien.se/ och se till att leva båtliv en vecka eller två. Något annat som också är populärt är att cykla i Kroatien. Kombinera ledigheten med lite motion.