Köpt kepsar från Hatstore.fi

Då har man precis köpt kepsar från Hatstore.fi. Denna gång blev det ett par riktigt snygga kepsar från New Era. Dessa kepsar är väldigt fina både vad det gäller kvalitet och design. Det som jag ofta prioriterar när det gäller kepsar är att det är en skön stil på dem och att de passar bra. Just passformen på kepsar tycker jag är väldigt viktig när jag köper en ny keps. När man använder keps konstand som jag gör så blir det ännu mer viktigare.

Jag köpte en New Era snapback-keps med NY Yankees. En ganska vanliga keps som alltid fungerar och som man kan ha till vardags. Den kanske inte är så speciell i och med att det är mycket folk som har den kepsen men man kan väl säga så som att den alltid passar och alltid är stilsäker. Det var inte den absolut vanligaste Yankees-kepsen. Den mörkblå med vit bordyr. Utan det var en svart med grå skärm och blå brodyr.

Den andra kepsen jag köpte var en mer speciell keps från New Era. Denna hade riktigt snygg brodyr och var mer exklusiv. Givetvis innebar det tyvärr ett högre pris, men det får man ju ta. Den hade även en speciell teknik som innebar att det var flexfit trots att det var en snapback, vilket gör att den kommer att sitta perfekt. Som jag nämnde passar det mig väldigt bra i och med att jag prioriterar passform på kepsar. För att kunna använda dem så mycket som möjligt.

Nu väntar jag bara på att de ska bli levererade. De borde nå mig ganska snart. Senaste gången jag beställde från Hatstore.fi tog det två dagar. Det är ganska snabbt men ibland kan det gå på endast en dag och är sjukt snabbt kan man lugnt säga.