Pappersflaggor- enkelt att dekorera med

När det är dags att ställa till med något festligt, vid midsommar, kräftskivan, födelsedagskalas, eller kanske något jubileum, är det roligt att dekorera och skapa feststämning i förväg. Ett sätt är att skaffa pappersflaggor. Dessa finns i många olika utföranden och är utformade för olika syften.

Ett klassiskt exempel är de små svenska pappersflaggorna som man kan sätta i exempelvis smörgåstårtan eller i bakelser. Detta är vanligt vid studentfiranden, eller för de som firar nationaldagen. Dessa små flaggor kallas ofta för coctailflaggor. En annan sorts pappersflagga är bordsflaggor, som passar fint att sätta på borden som dekoration vid festliga tillfällen. Ett flagg- eller vimpelspel är en fin och enkel dekoration som tar nolltid att ordna. Det är många små flaggor i rad på ett långt snöre som man hänger upp, exempelvis ovanför borden. Vanligt är att de används i livsmedelsbutiker, på fester eller kalas. Man kan även ha större flaggor att hänga upp. Vissa återförsäljare erbjuder flamsäkra flaggor, när detta är ett krav eller risk för brand föreligger.

Även om storsäljaren är svenska flaggor, så finns det möjlighet att köpa andra länders flaggor. Några andra storsäljare är Danska eller Norska sådana. Ibland kan man också köpa supporterflaggor, perfekt för fotbollsälskare. Pappersflaggor är helt enkelt en mångsidig, klassisk och fin dekoration!