Smaksätt själv och spara pengar på snus över nätet

Snus är en tobaksprodukt ämnad för oralt bruk. Idag använder man vått snus medan man förr om åren använde ett torrare snus, även kallat luktsnus. Det är vanligt förekommande att använda snus som substitut för cigaretter och även för de som är intresserade av att skära ner på sin rökning.

Man köper snus i lös- eller portionsformat och det förekommer även olika smak eller konsistens. Snusets största marknad är Skandinavien men förekommer även i Nordamerika och Ryssland. I övriga delar av världen är snus ett mer exotiskt inslag. Det blir mer vanligare tack vare trenden att tillverka sitt eget snus, kanske i kombination med att trenden om att göra sitt eget öl också ökar.

I dag är det även vanligt att man köper snus på internet, dels för att utbudet är större där och dels för att det ofta är billigare att köpa större partier snus över nätet. Möjligheterna att tillverka och smaksätta sitt eget snus är också större om man handlar på nätet.

Om man är intresserad av att köpa snus över internet eller för den delen att göra eget snus så finns det mycket information på http://www.köpa-snus.se/, där hittar man bland annat mer utförlig information om att tillverka och smaksätta sitt egna snus.