Snussatser i stora lass

Snus är för många något fantastisk. Det är nästan något religiöst. Alla har sin åsikt och anser att viss konsistens är bättre än annan, eller vill ha snus i påse och inte lös snus. Ja lika många människor som snusar så finns det varianter och åsikter. På http://www.pgw.se/tobak/snussatser.html hittar många sin egen snussats. Därför att då kan man göra utifrån ett eget recept eller annan beprövad metod av något slag.

Välj din snussats
När det är dags att göra snus själv för första gången, efter något recept funnet på nätet eller liknande, är det alltid lika spännande att se hur slutresultatet kommer att bli. Det finns därför många saker att ta hänsyn till och välja mellan. Läs på ordentligt första gången och välj sedan vilken typ av snussats och vilken storlek. Kanske du dessutom vågar dig på att smaksätta redan första gången.

Snussats med smak
Tycker du om att testa nya saker och är öppen för nya smaker även då det gäller snus? Då är ett tips att testa att göra en egen snussats med smak till. Det går alltid att välja original smak första gången om det känns läskigt att experimentera allt för mycket.

Annars finns möjligheter som extra stark eller mer röksmak än vanligt på snuset. Testa något nytt och bli positivt överraskad.