Trappa i centrum

En trappa är en stor del av ett hem och det är trappan som binder samman undervåningen med övervåningen. Just därför är en trappa ofta mycket viktig. Det är även viktigt att trappan ser bra ut och passar in med den övriga inredning. Gå in på trappor Västerås för att boka ett kostnadsfritt möte där fokus ligger på vilken trappa som passar bäst i just ditt hem.

Ny trappa eller trapprenovering?
Många tror att det är dyrare att köpa en ny trappa än att renovera trappan. Faktum är dock att ofta slutar prislappen på samma nivå. Väljer man att skaffa en ny trappa istället för att renovera den befintliga så kan man få en trappa som är precis så som man vill ha den. Nordiska trappor i Västerås levererar alla typer av trappor som dessutom är anpassade för just ditt hem.

3Dskiss innan beslut
När du väljer Nordiska trappor i Västerås så kommer de hem till dig och lyssnar på vad du vill ha. Därefter så ger de dig rådgivning om vad som passar i ditt hem. När ni tillsammans kommit fram till något så gör de en 3D skiss så att du alltid ser slutresultatet innan dess att de har byggt trappan. Om du är nöjd så bygger de din trappa.