Vad har du för telefon?

Jag har en Samsung Galaxy S4 och jag måste faktiskt säga att jag är väldigt nöjd med den. Tidigare hade jag en Iphone, men den var jag inte alls lika nöjd och imponerad över som jag är med min galaxy s4. Vet inte varför riktigt varför jag är så nöjd med min galaxy, men förmodligen beror det bland annat på att det känns som att möjligheterna typ är obegränsade. Man kan ladda ner massvis av appar och styla telefonen precis som jag vill ha den, det spelar förmodligen in en hel del.

Nu är jag dock på jakt efter en ny telefon, för jag vill alltid ha det allra senaste i fickan, kanske låter dumt att slänga bort pengar hejvilt på telefoner, men är man prylgalen som jag är så blir det lätt så. Först ska jag bara hitta ett bra mobilabonnemang på http://mobil-abonnemang.com som jag kan köpa tillsammans med min telefon. Att hitta ett bra och prisvärt abonnemang till smartphonen brukar dock aldrig vara något problem, det har åtminstone aldrig varit ett problem tidigare, så förhoppningen är att det inte blir det denna gången heller. Önska mig lycka till!

Är faktiskt grymt nöjd med min Galaxy S4!